هنرکده نیوشا

رنگ اکریلیک (رنگ اکرولیک)

  • رنگ اکریلیک (رنگ اکرولیک)

    کاربرد رنگ اکریلیک

    رنگ اکریلیک چیست؟

    رنگ اکریلیک یک رنگ شیمیایی و یک نوع پرایمر پلاستیکی است که به دو گروه حلال آبی و حلال نفت تقسیم می‌شود. در ابتدا از رنگ اکریلیک برای رنگ‌آمیزی اتومبیل و در صنعت ساختمان‌سازی استفاده می‌شد اما امروزه به دلیل ویژگ ‌های بسیار جالبی که دارد، کابردهای فراوانی پیدا کرده است از جمله در صنعت نقاشی و رنگ آمیزی پلی استر ،رزین ،پودرسنگ ترک و….

    رنگ های اکریلیک یا همان رنگ اکرولیک در انواع برندهای داخلی و خارجی به بازار عرضه شده اند،ما به شما مارک های Acrlic و rich یا cadence یا novelty رو پیشنهاد میکنیم که پوشش دهی بهتر و یک دست تری نسبت به رنگ های ایرانی داره و از نظر قیمتی هم ارزونتر از رنگ های آلمانیه،این رنگ ها انواع طیف های رنگی رو در هر سلیقه ای که بخواید داره و نیازی نیست برای رسیدن به رنگ موردنظرتون چند رنگ رو باهم ترکیب کنید.هر طیف رنگی که توی ذهن داشته باشید در این دو مارک قطعا پیدا میکنید.رنگ های آکریلیک پایه آب هستن یعنی برای رقیق شدن با آب رقیق میکنید و برای شستن دست و قلم مو نیز از آب استفاده میکنید.بر خلاف رنگ های روغنی که وقتی دست یا قلم آلوده میشه نیاز به تینر دارید.

    رنگ های آکریلیک به دلیل بی بو بودن و سریع خشک شدن و پایه آب داشتن فوق العاده محبوب هستند.چون قطعاتی که با قالب های هنرکده نیوشا تولید میکنید اکثرا کوچیک هستن پس بهتره از قلم موهای کوچیک استفاده کنید که رنگ آمیزی به دقت و ظرافت بیشتری صورت بگیره.قلم موهای بزرگ چون رنگ زیادی به خودشون میگیرن باعث میشه رنگ روی کار ناهموار بشه و موج بیافته.

    شما میتوانید با مناسبترین قیمت پک رنگ اکریلیک ما(مارک Acrlic) را تهیه نمایید.

    در زیر عکس پک رنگ اکریلیک ما رو مشاهده مینماید(برای خرید پک رنگ اکریلیک کلیک نمایید)

    رنگ اکریلیک | رنگ اکرولیک
    رنگ اکریلیک

    در زیر نمونه از استند اسم میبینید که با پودر سنگ ترک ساخته شده است و با پک رنگ اکریلیک که بالا مشاهده می نماید رنگ آمیزی شده است.

    استند اسم مکعبی
    استند اسم مکعبی رنگ آمیزی توسط رنگ اکریلیک

    این پست رو دوست داشتید؟! به دوستان خود ما را معرفی کنید.

    به اشتراک گذاری در واتساپ
    به اشتراک گذاری در تلگرام
    نیوشا کریمی
    نیوشا کریمی

    نویسنده ارشد هنرکده نیوشا

    چه امتیازی به این مقاله میدهید؟

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۴ رای
    دیدگاه‌های نوشته