هنرکده نیوشا

میکروسمنت چیست؟و انواع میکروسمنت

میکروسمنت چیست؟وآشنایی با انواع میکروسمنت

میکروسمنت که غالبا با نام های میکروتوپینگ یا میکرو بتن نیز شناخته میشود یک پوشش ساختمانی کاملا مدرن و به روز است.میکروسمنت یک پوشش به روز و دکوراتیو است که از ترکیب سیمان و رزین های مخصوص (پایه آب) به وجود می آید،تا برای هنرمندان و حوزه پتینه و میکوسمنت بهترین اثر بخشی را داشته باشد. تنوع رنگ میکروسمنت بسیار زیاد است و مناسب اماکن تجاری، منازل و کلیه سطوح داخلی و خارجی می باشد.اگر به دنبال یک متریال دکوراتیو متفاوت،زیبا و کاربردی برای دیزاین محل سکونت یا محل کارتان بوده ایدحتما اسم میکروسمنت را شنیده اید ولی شاید اطلاعات کافی در موردمیکروسمنت نداشته باشید.

فهرست مطالب
میکروسمنت

میکروسمنت روی چه سطحی قابل اجرا می باشد؟

میکروسمنت بسیار کسترده و متنوع می باشد و تقریباً روی تمام سطوح اعم از گچ و رنگ گرفته تا سیمان و… قابل اجرا می باشد. میکروسمنت یک لایه بسیار نازک می باشد که روی سطح شما قرار میگیرد.حتما پیش از اجرای میکروسمنت هرگونه فروفتگی یا برآمدگی روی سطح خود را از بین ببرید تا میکروسمنت کامل آن را پوشش بدهد،به همین دلیل بهتر است که پیش از اجرا دیوار و.. گچ‌کاری شده باشد.در ضمن باید در نظر داشت باشید که هرگونه تغییری که قرار است در سطح مورد نظر خود  انجام دهید بهتر است پیش از اجرای دیوارپوش میکروسمنت باشد چون پس از آن تغییر بسیار سخت خواهد بود.

میکروسمنت طرح قدیم

انواع میکروسمنت

5 نوع اصلی میکروسمنت شامل

1-میکروسمنت کف

از مزایای استفاده میکروسمنت روی کف میتوان به مورد زیر اشاره کرد

  1. ضحمات کف شما بعد از اجرای میکروسمنت بین 2 تا 4 میل متر می باشد و زیاد بالا نمی آید
  2. میکروسمنت به صورت یکپارچه و پیوسته روی کف اجرا می شود،به همین دلیل هیچ درز و.. نخواهد داشت.
  3.  به راحتی میکروسمنت به کف زیرین خود می‌چسبد.
  4. در برابر اشعه ماورا بنفش غیرقابل‌تغییر است و مقاومت حرارتی بسیار بالایی دارد.
  5. میکروسمنت در برابر  سایش و محصولات پاک‌کننده خانگی مقاومت  بسیار خوبی دارد.
  6. به  کمک رنگ‌های متنوع و  اجرای شما می‌تواند کاملا منحصر به شما باشد و شبیه هیچ طرح دیگری نباشد.
  7. این پوشش هم در فضاهای داخلی و هم در فضاهای خارجی مانند تراس و استخر قابل اجراست.

میکروسمنت کف از ترکیبی از پلیمرها، سنگدانه‌ها و مواد افزودنی تشکیل شده است. 

2-میکروسمنت دیوار

از مهم‌ترین مزایای استفاده از  میکروسمنت در دیوارها هنگام نوسازی خانه است. ضخامت میکروسمنت دیوار حدود 3 میلی‌متر می باشد و با  انواع مواد (مرمر، کاشی، ظروف سنگی، سرامیک، ترازو، کاشی و ..) بدون نیاز به برداشتن مواد سازگار می باشد و مستقیما روی تکیه‌گاه قرار می‌گیرد. به همین دلیل شما با دردسرهای نوسازی مواجه نخواهید بود. میکروسمنت دیوار برای تزیین سطوح عمودی مانند دیوارها و پارتیشن‌ها استفاده می شود. میکروسمنت دیواراز  نظر بافت ظریف‌تر از میکروسمنت کف می باشد و به همین دلیل ایجاد طرح و بافت در آن ساده‌ترمی باشد.

از دیکر کاربردهای میکروسمنت دیوار میتوان به مورد زیر اشاره نمود:

به دیوارهای داخلی رنگ تزیینی می‌بخشد و فضایی مدرن و باکلاس ایجاد می‌کند.

برای زیباسازی فضاهای مسکونی و .. مناسب است

3-میکروسمنت سقف

میکروسمنت سقف برای زیبای و محافظت از بام‌ها طراحی شده است و ترکیبات آن به‌ شکلی می باشد که در برابر تغییرات آب و هوا، اشعه ماوراء بنفش و نفوذ آب مقاومت بسار بالای دارد. ضخامت میکروسمنت سقف بر اساس شرایط خاص هر سقف متفاوت است. میکروسمنت سقف باعث زیبایی سقف و افزایش طول عمر بام‌ها می شود.

4-میکروسمنت نما

 مهم‌ترین کاربرد میکروسمنت در نمای ساختمان می باشد.میکروسمنت در برابر اشعه ماورا بنفش خورشید مقاومت بسیار بالای دارد همین امر باعث جلوگیری از  دلیل از زرد شدن میکروسمنت میگردد . با انتخاب میکروسمنت در زمان  خود صرفه‌جویی ویژه‌ای کرده‌اید چون که چسبندگ یمیکروسمنت بسیار مناسب می باشد و از بسیاری جهات کار شما را راحت می‌کند. همچنین میکروسمنت یک ماده زیست محیطی است و هنگام اجرا مواد مضر را آزاد نمی‌کند. علاوه‌ بر این مقاومت خوبی در برابر سرما دارد. میکروسمنت نما برای سطوح خارجی ساخته شده‌ است و پوششی بادوام و مقاوم در برابر آب و هوا برای نمای ساختمان‌ ارائه  می دهد. برای مقاومت بهتر در برابر باران، نور خورشید و تغییرات دما، ضخامت آن معمولاً از 2 تا 4 میلی‌متر متغیر است.

5-میکروسمنت منطقه ها مرطوب

میکروسمنت مناطق مرطوب در برابر رطوبت مقاومت بسیار بالایی دارد و انتخابی بسیار مناسب برای نوسازی فضاهایی مانند حمام، آشپزخانه،استخر و.. است و ضخامت آن حدودا  2 تا 3 میلی‌متر است.

میکروسمنت و شابلون

نظافت و نگهداری میکروسمنت

  1. منظم و مرتب تمیز کردن: به صورت منظم کثیفی هارا با گردگیری یا جارو کردن پاک کنید. برای تمیز کردن کامل‌ میکروسمنت  از یک دستمال یا پارچه میکروفیبر استفاده کنید. برای تمیز کردن دقیق و عمیق‌تر می‌توانید از محلول‌های پاک‌کننده ملایم با pH خنثی استفاده کنید.
  2. از پاک کننده های ساینده استفاده نکردن: اجتناب از استفاده از مواد یا ابزارهای تمیز کننده ساینده،چونکه ممکن است سطح میکروسمنت را خراش دهد.
  3. جلوگیری از لکه : با اینکه میکروسمنت در برابر لکه‌ها مقاوم خوبی دارد برای جلوگیری از لکه  مایعات ریخته شده را سریع تمیز کنید. برای لکه های سرسخت،
  4. آب‌بندی مجدد: با گذشت زمان پرایمر ممکن است فرسوده و از بین برود، بنابراین صورت دوره ای سطح میکروسمنت را آب‌بندی کنید. زمان‌بندی برای آب بندی مجدد به سطح سایش و پارگی سطح بستگی دارد.
میکروسمنت دیوار

انواع بافت میکروسمنت

میکروسمنت متنوع‌ترین و گسترده‌ترین رنگ‌ و بافت را دارد. خمیر میکروسمنت برای انواع بافتها  امکانات گسترده‌ای دارد. انواع بافت میکروسمنت از صاف و مینیمالیستی  که ظاهری یکدست و مدرن به سطح می‌بخشد تا بافت زبر که جلوی طبیعی‌تر متغیر است. انواع بافت‌های مات یا براق که بر اساس نوع پوشش نهایی می‌تواند عمق و درخشش متفاوتی به سطح اضافه کند. علاوه بر این میکروسمنت می‌تواند بافت‌هایی شبیه به سنگ،بتن یا چوب را تقلید کند که به هنرمندان این امکان را می‌دهد تا جلوه‌های متنوعی را در فضاهای داخلی و خارجی ایجاد کنند.

چه امتیازی به این مقاله میدهید؟

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای
دیدگاه‌های نوشته